HTML

Majd megmondom...

Mindennapok. A blogban semmi extrém, semmi megbotránkoztató, mégis talán valakik számára érdekes történetek szerepelnek. Olyan témák, amik Veled, vagy akár velem megtörténhetnek, megtörténtek.

Friss topikok

  • Tomivagyok: mindenképpen ezt ajánlom.... (2010.10.05. 17:09) Csokitélapó

Linkblog

2010.10.01. 23:25 Tomivagyok

Asztronauta leszek

Ma a megszokottnál is szarabb az idő. Ezért úgy döntöttem, hogy ideiglenes-asztronauta leszek. Nem tervezek túl sokan fenn tartózkodni a világűrben, csak szimplán felmenni, elintézni amit el akarok, aztán visszajönni. Még ha egy hosszú hétvége nem is lesz elegendő erre, előzetes kalkulációim alapján két hét alatt pontot tudnék tenni a dolog végére. Persze így, hogy nem csak egy-két napról van szó, máris kicsit nehézkesebbnek tűnik a felkészülés. Csak hogy pár példát mondjak, körömreszelőre is szükség lesz, na meg csere zoknira, és sokkal több élelmet kell magammal vigyek.

Mivel nem voltam még a Földön kívül, így nem tudhatom, hogy mi zajlik ott, de az eddigi asztronauta kolegák tapasztalataira támaszkodva az már szinte biztos, hogy vadászni, horgászni nem lesz lehetőségem. Így marad a jól bevált általános iskolából rám ragadt vándortábori szendvics-csomagolás, "hidegélelemfelpakolás". Még így is, hogy egyedül megyek több 10 kg kézi poggyásszal fogok majd beszállni az űrhajóba. Ebéd közben gondolkodtam, hogy megkérek valakit, hogy kísérjen el.. de mivel a karácsony itt van a nyakunkon, valószínűleg mindenki tartalékolja a szabadságait az ünnepekre(valljuk be teljesen jogosan!).

És hogy mik a terveim ott fenn? Engem is csupán azok a kérdések foglalkoztatnak, amik mindenki mást.... földönkívüliek, és Isten. Addig nem jövök haza, amíg nem hozok mindegyikből egy példányt. Talán miattuk is döntöttem úgy, hogy nem a megszokott szkafanderben megyek, hanem egy sima adidas-melegítőben, egy kismagyarország hímzéssel a mellemen. Ezzel kellően tudom képviselni "A NYUGAT"-ot, "Made In China"-t, és kishaznánkat egyszerre! Valljuk be őszintén, mi sem éreztük volna jól magunkat, ha E.T. egy halványzöld dobozban érkezett volna, amiből a szemei látszottak volna csak ki, egy szerencsés megvilágításnál!


Ez az a ruha, amiben nem megyek!  


Ja és viszek Rubik kockát, és egy kindertojást. Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy miért kell megenni egy halvány vékony csokit, ahhoz, hogy utána találjunk valami haszontalant. Kíváncsi vagyok, hogy egy űrlény vajon rájön-e a kindertojás lényegére. Mondjuk, ha Istit kérdezném erről, akkor biztos meglenne erről a véleménye... De igaza is van. Ez olyan mintha egy sült csirkébe egy Zámbó Árpi Maxi CD-t rejtenénk. Megeszed a csomagolást, aztán pár nap után úgyis kidobod amit benne találsz...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://majd-megmondom.blog.hu/api/trackback/id/tr192338418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása